Konsultationstyper

Forskellige konsultationsformer i Trøjborg Lægehus

Udover almindelig fremmødekonsultation i Trøjborg Lægehus tilbydes følgende konsulationsformer:

E-konsultation:

Du kan sende en mail direkte til din læge, sygeplejerske eller jordemoder. Vær opmærksom på at der kan gå op til 5 arbejdsdage før svar. Såfremt du ikke kan finde din læge, sygeplejerske eller jordemoder på listen, kan det være fordi hun/han holder ferie eller er på kursus. Du kan i stedet evt. sende besked til en af sekretærerne, som så ligger din besked til den ønskede behandler.

Ved akut sygdom bedes du kontakte lægehuset pr. telefon.

Videokonsultation via ‘Min Læge’ app’en: 

Vi tilbyder videokonsultation via “Min Læge” app’en.  Der gøres opmærksom på, at det er strafbart at optage en virtuel konsultation. Er der andre til stede under konsultationen, skal lægen informeres og patienten give samtykke til dette.

Du kan booke tider her på hjemmesiden. Log ind via feltet “kontakt os online” som du finder øverst på forsiden af hjemmesiden.

For at få adgang til videokonsultation kræver det at du har booket tid på forhånd. Dette kan gøres ved telefonisk kontakt til klinikken eller via vores hjemmeside, tidsbestilling, videokonsultation.

Når man har tid til videokonsultation, skal man tage plads i et “virtuelt venteværelse”. Man kan ikke tage plads i venteværelset uden forudgående aftale med klinikken.

Der kan forekomme ventetid, og hvis lægen ikke kan komme igennem til dig på video, ringer lægen til dig i stedet. Det er vigtigt, at du bliver på app’en og ikke skifter til andre app’s eller skifter til andet skærmbillede på din telefon, mens du sidder og venter.

For at bruge videokonsultation skal du downloade app’en “Min Læge”.

Patientvejledning til videokonsultation i “Min Læge” app’en

Video med patientvejledning

 

Kviktider

Hver dag, kl. 13.00 frigives “kviktider” hos læge til den efterfølgende hverdag kl. 9.00-11.45. Kviktiderne til mandag frigives fredag kl. 13.00.

Tiderne bookes online via hjemmeside eller app’en “Min Læge”. Da vi oplever forsinkelser på app’en anbefales at benytte hjemmesiden.

Der skal være tale om en kort, enkel, afgrænset problemstilling. Man kan ikke bestille tid hos en bestemt behandler. Efter tiden er bestilt, skal man afvente godkendelse. Der kan forekomme ventetid, men vi bestræber os på at overholde tidsplanen. Resten af vores online tidsbestilling fungerer som vanligt.

Såfremt der ikke kan ses flere kviktider til næste dag, er det fordi de allerede er booket. Forsøg igen næste dag kl. 13.00.

Ved akut sygdom kan klinikken kontaktes som vanligt.

Det er desuden også muligt at booke kviktid hos jordemoder og sygeplejerske. Også her frigives tiderne til online booking kl. 13.00.

 

Videokonsultation hos sygeplejerske hver formiddag

Det er nu muligt at booke tid til videokonsultation hos vores sygeplejersker. Der er tider hver formiddag. Tiderne kan bookes via hjemmesiden eller via app’en ‘Min Læge’.

Aftaletypen hedder ‘Videokonsultation, sygeplejerske’.