Covid-19

 Coronavirus

Begrænset ophold og fremmøde i Trøjborg Lægehus

 

For at begrænse spredning af Coronavirus vil vi så vidt muligt afholde konsultationer via videokonsultation eller over telefonen.

Hvis du har et sundhedsproblem, som du har behov for at drøfte med os, kan du  enten ringe til os, booke en videokonsultation online,  eller fremsende en e-konsultation via Besoeglaegen.dk eller min læge appen, hvor du beskriver dit helbredsproblem. Hvis der er behov for udførsel af procedurer i lægehuset, som fx blodprøvetagning, vaccinationer, m.v., vil vi så vidt muligt forsøge at afklare alle omstændigheder inden, således at opholdet i lægehuset bliver så kort som muligt.

Vi ser stadig patienter til vanlige årskontroller, børneundersøgelser og graviditetsundersøgelser. Kontakt os venligst pr telefon for tidsbestilling eller book tid via E-portalen.

Ved tvivlsspørgsmål vedrørende eventuelle fremmøde konsultationer, kontakt os venligst pr telefon.

ALLE patienter som hoster, er forkølede, har feber, ondt i halsen, hovedpine, mistet lugt/smagssans eller haft kontakt, indenfor de sidste 14 dage, med person smittet med Covid-19 skal blive hjemme

Der er mere travlt end vanligt på telefonerne. Vi beklager den øgede ventetid.

Sundhedsstyrelsen har lavet en hjemmeside, som løbende bliver opdateret og giver alle svar omkring coronavirus. Du kan læse mere her:

https://www.sst.dk/da/Viden/Smitsomme-sygdomme/Smitsomme-sygdomme-A-AA/Coronavirus/Spoergsmaal-og-svar eller på politiets hjemmeside www.coronasmitte.dk

Hvis du har generelle spørgsmål om coronavirus, kan du ringe på tlf: 70 20 02 33. Opkald bliver besvaret mandag – fredag 8.30 – 15.30.

 

 


Danmarks corona-app

Sundhedsmyndighederne i Danmark har lanceret en app, der skal hjælpe danskerne med smitteopsporing. Med appen kan du nemt give besked til andre brugere af appen, som du har været tæt på, hvis du bliver testet positiv med coronavirus. Til forskel fra anden smitteopsporing kan du i appen give besked til personer, som du ikke kender, og som du derfor ikke på anden vis kan advare om, at de muligvis har været udsat for smitterisiko, så de kan blive testet.

Hvis man i appen får besked om at have været tæt på en person, der er testet positiv skal man følge Sundhedsstyrelsens anbefalinger til nære kontakter og bl.a. blive hjemme og blive testet hurtigst muligt.

Sundhedsmyndighedernes app hedder Smitte Stop og kan hentes til både Iphone og Android, der hvor du normalt henter apps.

Smittestop app lille

Læs mere på Sundheds- og Ældreministeriets hjemmeside.